Fie că sunt homari, stridii sau creveţi, fructele de mare reprezintă o sursă bogată de vitamine şi minerale, fiind benefice pentru organismul uman.


Fructe de mare

  • Calamar de gratar pe pat de salata
    (calamar, mix de salata, sos tartar, sos lamaie)
    (300g)
    50 ron 
  • Caracatita la gratar
    (caracatita, mix de salata, sos lamaie
    si sos capere )
    (250g)
    55 ron 
  • Creveti la gratar
    (creveti, mix de salata, sos tartar)
    (350g)
    40 ron 
  • Scoici provenciale
    (scoici, sos de rosii, vin)
    (550g)
    32 ron 
  • Platou fructe de mare
    (caracatita, calamari, creveti, scoici, sepie
    mix de salata, sos tartar)
    (450g)
    80 ron 
  • Creveti in sos de vin
    (creveti, vin, unt)
    (250g)
    32 ron 
  • Sepie pane
    (sepie, sos tartar, sos guacamole,
    mix de salata)
    (300g)
    35 ron 
  • Pui de balta pane
    (pui de balta, sos de usturoi, sos tartar
    (300g)
    45 ron 
  • Creveti pane in pasta de cartofi
    (creveti, pasta de cartofi, mix de salata,
    sos calypso, sos tartar)
    (300g)
    39 ron 

 


Aici veti gasi propunerile noastre (carne, peste, fructe de mare, legume) menite sa satisfaca toate gusturile.


Specialitatea casei

  • Pastrama curcan cu mamaliguta si muraturi
    (pastrama de curcan, mamaliguta,
    mixt de muraturi)
    (350g)
    38 ron 
  • Saramura de crap cu mamaliga
    (crap fript, mamaliga, zeama, legume coapte)
    (400g)
    40 ron 
  • Perla pescarului - platou 3 persoane
    (scoici, caracatita, creveti, pui de balta,
    langustine, calamari, midii, muslitos,
    sos tartar, sos calypso, sos lamaie )
    (1kg)
    200 ron 
  • Tochitura dobrogeana
    (pulpa de porc, mamaliga, ou, telemea,
    carnati, ciuperci )
    (350g)
    38 ron 
  • Ciolan de porc a la chef
    (ciolan de porc, cartofi wedges,
    sos de usturoi, muraturi)
    (700g)
    80 ron 

 


Preparatele culinare din peste au mare cautare in gastronomia romana si nu numai.Proverbul spune "nici o masa fara peste".

Timp de preparare 45 min
Preparatele din peste se recomanda a se servi cu sos de lamaie si sos de capere

Preparate din peste

    "Peste plita /gratar /prajit"

  • Butter fish la gratar cu spanac sote
    (butter fish, spanac, unt)
    (300g)
    46 ron 
  • Crap prajit cu mamaliga si mujdei
    (crap, mamaliga, mujdei)
    ( 350g)
    32 ron 
  • Calcan prajit cu mamaliga si mujdei
    (calcan, mamaliga, mujdei)
    ( 300g)
    70 ron 
  • Somon cu legume sote
    (somon, broccoli, baby carrots, sos lamaie)
    (400g)
    55 ron 
  • Somon la gratar
    (somon, cartofi nature, mujdei)
    (350g)
    45 ron 
  • Ton cu legume sote
    (ton, legume sote, sos lamaie)
    (350g)
    62 ron 
  • Rulou de salau
    (salau, legume, sos capere)
    (300g)
    48 ron 
  • "Peste intreg"

  • Biban de mare la gratar
    (100g)
    20 ron 
  • Dorada la gratar
    (100g)
    20 ron 
  • Pastrav la gratar
    (100g)
    16 ron 
  • Stavride pe plita
    (100g)
    11 ron 
  • Zargan pe plita
    (100g)
    18 ron 
  • Chefal la gratar
    (100g)
    17 ron 
  • Sturion la gratar
    (100g)
    35 ron 

 


Mancarurile din carne/grill sunt potrivite pentru o masa consistenta si hranitoare. Se pot prepara diverse feluri simple si rapide pentru masa de zi cu zi sau retete sofisticate.


Preparate din carne /grill

  • Piept pui cu cartofi wedges
    (300g)
    30 ron 
  • Coasta porc la cuptor cu cartofi taranesti
    si mix de salata
    (400g)
    45 ron 
  • T-bone in unt si rozmarin
    (500g)
    150 ron 

 


Ciorba sau supa reprezintă în bucătăria tradițională românească unul dintre felurile principale de mâncare care se servesc la dejun (arareori la cină) la începutul mesei, după gustare.


Supe, Ciorbe

  • Ciorba de vacuta
    (400ml/100g)
    14 ron 
  • Bors de peste
    (400ml/100g)
    14 ron 

 


O salata usoara este ideala intr-o zi calda de vara.


Salate Antreuri

  • Salata Caesar
    (piept de pui, salata iceberg, sos Caesar,
    crutoane)
    (400g)
    32 ron 
  • Salata cu ton fresh
    (ton fresh, mix de salata, rosii cherry,
    porumb, masline, ceapa)
    (350g)
    50 ron 
  • Salata Chef
    (mix de salata, portocala, grepfruit, mar,
    para, fistic, caju, seminte dovleac,
    sos portocala)
    (400g)
    38 ron 

 


"Pe cat de repede le prepari pe atat de repede dispar …."


Deserturi

  • Tort de inghetata
    (200g)
    20 ron 
  • Cheesecake cu dulceata de trandafiri
    (200g)
    21 ron 
  • Placinta mere/branza
    (200g)
    15 ron 
  • Clatite cu dulceata/finetti
    (200g)
    15 ron 
  • Inghetata asortata
    (200g)
    16 ron 
  • Platou fructe sezon
    (400g)
    35 ron